Headlines News :
Home » , » GUYON BANYUMASAN : DEWULANG ORA NGGATEKNA

GUYON BANYUMASAN : DEWULANG ORA NGGATEKNA

Written By Kabare Bralink on Tuesday, December 22, 2015 | 2:19 PM

(Kabare Bralink/Google Image)
Bocah sekolah siki karo mbiyen kue beda. Nek mbiyen kue bocah-bocahe pada gampang tur nggatekna gurune. Siki, mbuh apa sing pada digatekna neng murid-murid, kadang gurune nganti kesuh.

Guru matematika kesuh, jalaran si Wartam ari dewulang ora nggatekna, malah ketungkul dolanan dhewek bae.

Kepengin ngerti jane si Wartam kuwe ngrungokna apa ora, mula Guru Matematika banjutan takon.

GURU : "Jajal Wartam... Angka 1, 3, 5, 7 lan 11 kuwe angka apa...?".

Nampa pitakonan kayakuwe, kebat pisan si Wartam gole semaur, "RCTI, SCTV, Indosiar, Trans TV lajeng Metro TV, Pak Guru...!".

GEDHUBRAAAGG....!!!

Pak Guru sekal njimprak kaget kosi tiba kejengkang ngathang-ngathang,...

He... he... he...

=)) 

(Kabare Bralink/Agus Waluyo)
Share this article :

1 comments:

 
Copyright © 2011. Kabare Braling - All Rights Reserved
Desain by Darmanto Theme by Mas Kolis