Headlines News :
Home » , » JEBENG, KASWAD KARO SAINO

JEBENG, KASWAD KARO SAINO

Written By Kabare Bralink on Monday, January 4, 2016 | 5:00 PM


JEBENG, KASWAD KARO SAINO

JEBENG : "Agepan meng ngendi, Yung...?".
BIYUNG : "Agepan ngrumat awak kon sangkane dadi ayu, Beng...!".
JEBENG : "Ooo, agepan meng salon ya Yung...?".
BIYUNG : "Udu, Beng... Ningen agepan sinau photoshop, ngedit foto kon sangkane dadi ayu...!".
JEBENG : #*?&@€¥!(??? *nglethaki keyboard*

---

JEBENG : "Yung, Jebeng bubar 'ngluthik' bocah wadon...!!!".
BIYUNG : "Apa ora jengkel kuwe bocah wadone...?".
JEBENG : "Ora koh, Yung...!".
BIYUNG : "Mbosanu anu bocah ora bener, kuwe, Beng... Lha Ko si gole ngluthik neng ngendi...?".
JEBENG : "Neng facebook, Yung...!".
BIYUNG : #*?&@€¥!(??? *dhengklek njutan koprol*

---

B E J O : "Wad, mumbengi nonton bal apa ora, Ko...?".
KASWAD : "Ya nonton, ya...!".
B E J O : "Lombo, Ko lah... Wong mumbengi mbok mati lampu...?".
KASWAD : "Inyong nontone toli nganggo lilin, Jo...!".
B E J O : #*?&@€¥!(??? *kejet-kejet, sawan celenge kumat*

---

S A I N O : "Becak...!!!". *ngundang tukang b­ecak* "Meng alun-alun pira, Kang...?".
TUKANG BECAK : "10 ewu bae, Dhek...!".
S A I N O : "Angger kambi tas koper, pira...?".
TUKANG BECAK : "Lah, tas kopere ya gratis, ora susah mbayar, Dhek...!".
S A I N O : "Ya wis, kiyeh tas kopere tulung degawakna rika, inyong tek trima mlayu bae butul nganah...!".
TUKANG BECAK : #*?&@€¥!(??? *mbrakoti koper*
He... he... he...

kabare BRALINK
tabloide wong Purbalingga
(de-Banyumasaken sekang 'Status Lucu' sing tek waca)

Kabare Bralink / Agus Waluyo
Share this article :

0 comments:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Copyright © 2011. Kabare Braling - All Rights Reserved
Desain by Darmanto Theme by Mas Kolis