Headlines News :
Home » , » NGGOLETI KANTOR PULISI

NGGOLETI KANTOR PULISI

Written By Kabare Bralink on Saturday, January 9, 2016 | 6:40 PM

NGGOLETI KANTOR PULISI
foto : www.jeqweb.com 
"Kenangapa Ko nyolong tip mobil...?", si Pulisi takon meng Kamso, nalika dheweke depriksa neng Kantor Pulisi.

"Kula kepeksa kedah nglampahi niku Pak...!", Kamso semaur.

"Kepeksa kepriwe...?", Pak Pulisi takon kambi nggentak.

"Kawit enjing kula wonten prelu dhateng Kantor Pulisi, nanging kula pados mboten kepanggih. Kula lajeng taken teng rencang, kiyambakipun nggih mboten ngertos Kantor Pulisi wonten pundi. Nggih mpun, supados saged dugi Kantor Pulisi, kepeksanipun kula nyolong tip wonten lebet mobil. Lha niki buktinipun, seniki kula saged dugi Kantor Pulisi mriki...!", semaure Kamso dawa.

"Lha Ko ndadak nggoleti Kantor Pulisi kuwe ana apa...?", Pulisine takon maning.

"Niku Pak... Ajeng damel… Surat Keterangan Kelakuan Baik...!”, Kamso semaur kaya wong ora duwe dosa.

GEDHUBRAAAGG...!!!

krungu wangsulane si Kamso sing kayakuwe, Pulisine sekal njundhal kaget. Kewilange bae ora kosi tiba kejengkang ngathang-ngathang...

Hé...hé...hé...

kabare BRALINK
tabloide wong Purbalingga
(de-Banyumasaken sekang crita sing tau tek waca)
*Jaman semana jenenge tegin SKKB, urung SKCK


Kabare Bralink / Agus Waluyo
Share this article :

0 comments:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Copyright © 2011. Kabare Braling - All Rights Reserved
Desain by Darmanto Theme by Mas Kolis