Headlines News :
Home » , , » NGGUYU NGGGREK : DADI ASTRONOT

NGGUYU NGGGREK : DADI ASTRONOT

Written By Kabare Bralink on Wednesday, January 13, 2016 | 11:36 AM

DADI ASTRONOT
Purbalingga
RAMA#1 : "Anaké Inyong siki wis dadi Kapolda neng daérah Sumatra..!".
RAMA#2 : "Ehmm... Anaké Inyong tah siki dadi pilot neng maskapai penerbangan Ostrali...!".
RAMA#3 : "Padha ngerti apa ora...?. Anaké Inyong toli siki wis dadi ASTRONOT... Kerjané neng 'luar angkasa' terus, péndhékén..!!!".
RAMA#1 & RAMA#2 (kambi gumun) : "Lho... Ujarkua anaké rika dadi TKI neng Malaysia, mbokaaan...??".
RAMA#3 : "Bener, koh... Anaké Inyong siki dadi astronot...!. Ari padha ora nggugu, tek tilpuné siki, ya...!!!".
Si RAMA#3 njutan tilpun, lan keprungu swara sekang HP-né sing de-spiker, “Nomor yang anda tuju, sedang berada di luar jangkauan...!".
RAMA #3 : "Kuwéhhh, bener mbokaaan...? Anaké inyong neng luar angkasa…???".
GEDHUBRAAAGG...!!!
RAMA#1 lan RAMA#2 sekal padha njimprak kagét, tiba kejengkang ngathang-ngathang kosi padha jeblésan...
Hé...hé...hé...
kabaré BRALINK
tabloidé wong Purbalingga
(de-Banyumasaken sekang crita sing tek waca)

KB/Agus Waluyo

Foto : www.okezone.com

#Guyon #Banyumasan #Ngapak #Dablongan #Purbalingga
Share this article :

0 comments:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Copyright © 2011. Kabare Braling - All Rights Reserved
Desain by Darmanto Theme by Mas Kolis