Headlines News :
Home » , , » ORA WEDI BOM!

ORA WEDI BOM!

Written By Kabare Bralink on Saturday, January 16, 2016 | 4:25 PM

ORA WEDI BOM!

BOM?!
Babar pisan ora gawe maras, wedi utawa mengkirig kanggone wong Indonesia, merga WONG INDONESIA KUWE WIS KEWENTAR KUWAT LAN NGEDAB-NGEDABI..!!!

Lha agepan ora de-arani ngedab-edabi sekang mendi jajaaal..?
Siki depikir bae ngonoh :
- Mangan TONG SENG wetenge ya ora papa.
- Mangan SEGA KUCING ya doyan...
- Wong Semarang malah gunane mangan GANJEL RIL.
- Wong Palembang kulina mangan KAPAL SELAM.
- Wong Bali kulina mangan JANGAN PAKU.
- Bocah-bocah SD wis kulina mangan MOLEN.
- Meh kabeh wong Indonesia ya wis tau mangan BANGKU SEKOLAHAN 'kon sangkane' pinter, jerene...
Nyatane ya padha slamet lan makmur uripe.
- Wong Jawa MANGAN BETON ya sehat-sehat bae wetenge.
- Nginum kopi kambi teh decampur GULA PASIR ya tegin padha sehat mayan koh.
- Malah ana sing gole medang nganggo GULA BATU yangapa.
- Sing mangan KETHOPRAK ya ana...
- Mangan BAKSO GRANAT lan BAKSO RUDAL nggih eca mawon...
- Mangan KACANG ATOM ya sehat, ora NJEBLUG kaya Hiroshima Nagasaki...
- OSENG-OSENG MERCON ya padha doyan...
- PUTRI SALJU ya de-plok...
- RANDHA ROYAL, TEMPE KEMUL ya enak bae, ora apa-apa...
- SAMBEL SETAN, Rawon Setan, Mie setan kabeh jatahe setan depangan...
Kosi setane bae bingung, agep mangan nganggo sambele sapa...
- Bocah cilik-cilik padha seneng mangan KEMBANG GULA lan NDHOG CECEK..,
Mula cecake padha mumet ora duwe klethikan maning....
- Padha seneng mangan PERMEN
KARET nyatane ya tegin tetep padha sehat kabeh, ora apa-apa...
- Saking rakuse, ILAT KUCING ya kolu.
- KUPING GAJAH denggo remisan.
- BALUNG KUWUK ya tedhas...

Muga-muga padha tansah seger waras kabeh... Wong Indonesia pancen sekti kaya GATHOTKACA, 'Otot kawat balung wesi, kringete wedang kopi'.

He...he...he....

Salam 'persatuan'
Tetep waspadha,
Jaga lan Slametna JAKARTA 
INDONESIA WANI..!!!.

kabaré BRALINK
tabloidé wong Purbalingga
(de-olah lan de-Banyumasaken sekang statuse Yudhi Ajah neng Grup GB sing tegin nganggo basa Wetanan)

Kabare Bralink / Agus Waluyo

#BOM #Guyon #Dablongan #Purbalingga #Teror #IndonesiaWani!
Share this article :

0 comments:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Copyright © 2011. Kabare Braling - All Rights Reserved
Desain by Darmanto Theme by Mas Kolis