Headlines News :
Home » , » PAIJO KAMBI SURTI

PAIJO KAMBI SURTI

Written By Kabare Bralink on Wednesday, January 6, 2016 | 1:34 PM

PAIJO KAMBI SURTI
cerita ngapak
Foto : merdeka.com
Paijo krasa bungah pisan merga teyeng aseng Surti lunga metu wengi kuwe. Wajiba jane dheweke tembeke kenal njutan kandhahan sejam suwene kambi si Surti.

Paijo njutan aseng Surti meng Puncak. Neng sela-selane kebon teh sing rungkud, lan kegawa kahanan sing sepi uga adhem, wong sekeloron njutan padha kebablasen nglakoni temindak sing ora semesthine.

Rampung kayakuwe, kambi isin-isin si Surti ngomong, "Kang Paijo, inyong rumangsa salah Kang...!".

PAIJO : "Ana apa Surti...?. Ko ngajog yaaa....?".

SURTI : "Ngapurane Kang, inyong ora blakasuta ngomong apa anane meng mpean awit mau. Inyong kiye sejatine pancen wong wadon nakal. Dadi apa sing tembe delakoni kiye, ora gratis. Inyong mung njaluk 100 ewu bae Kang...!".

"Surti, Ko ora prelu isin lan rumangsa salah kayakuwe meng inyong. Wong inyong kiye sejatine jane ya supir taxi. Lha kanggo ongkos sekang Blok M butul Puncak ngkene, Ko cukup mbayar 150 ewu bae...!", semaure si Paijo degawe ora menjep ora mesem semendhing-mendhinga.

GEDHUBRAAAGG....!!!

Krungu wangsulane si Paijo sing babar pisan ora denyana kuwe, Surti sekal njimprak kaget, kosi tiba kejengkang ngathang-ngathang...

He...he...he...

kabare BRALINK
tabloide wong Purbalingga

(Kabare Bralink/Agus Waluyo)
Share this article :

0 comments:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Copyright © 2011. Kabare Braling - All Rights Reserved
Desain by Darmanto Theme by Mas Kolis