Headlines News :
Home » , » NGGUYU NGGEGREK : BUPATI LAN WALIKOTA

NGGUYU NGGEGREK : BUPATI LAN WALIKOTA

Written By Kabare Bralink on Thursday, February 11, 2016 | 8:11 PM





BUPATI LAN WALIKOTA

Si Bupati agi nekani Rumah Sakit Jiwa sing ana neng wilayahé. Lan golé teka ora mawi ngabari dhisit seurungé, utawa biasa dearani SIDAK yakuwé 'inspéksi mendadak'.

Cetha baé, rawuhé Bupati sing ora denyana kuwé, ndadékna kabéh wong neng RSJ dadi gugup, kemrungsung lan gupruk kanggo nyiapna 'acara penyambutan' setéyéngé...

Wiwit sekang diréktur, stap kosi butul pesuruh tukang gawé wédang, padha ngadeg jéjér. Ora kéri, pasién-pasién RSJ sing deanggep wis madan waras uga mélu baé padha ngadeg jéjér, nyambut rawuhé si Bupati.

Bupati njutan nyalami cut siji, sekang diréktur njutan para karyawan, lan nalika nyalami salah siji pasién...

"Inyong Bupati...!", tembungé si Bupati.

Kambi mésem, si Pasién semaur, "Oh, iya... Ora apa-apa...!".

Rumangsa bingung, si Bupati genti takon, "Lho, dénéng ora apa-apa...?. Mangsudé rika kepriwé...?".

Kambi ngepuk-epuk pundhaké si Bupati, Pasiéné semaur, "Inyong nalika tembéké mlebu ngénéh malah ngakuné Walikota, koh... Mengko solot suwé toli mari... Sing sabar baé ya, Pak...!".

GEDHUBRAAAGG...!!!

Si Bupati sekal njimprak kagét kosi tiba kejengkang ngathang-ngathang, klambi kambi kathoké belok lépat-lépot...

Hé... hé... hé...

kabaré BRALINK
tabloidé wong Purbalingga

(de-Banyumasaken sekang crita kirimané Nunung Setyo Nugroho neng grup BBM)

Kabare Bralink / Agus Waluyo

#BUPATI #PURBALINGGA #DABLONGAN #GUYON #NGAPAK

Foto : poskotanews.com
Share this article :

0 comments:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Copyright © 2011. Kabare Braling - All Rights Reserved
Desain by Darmanto Theme by Mas Kolis